Deterink

Contact Schade Mutatie

Marcel Hofland

Adviseur Particulieren binnendienst

m.hofland@deterink.nl
0546-629246

Menu

Partners

Licent

Flexibeler, krachtiger en onafhankelijker dankzij Licent

Deterink werkt samen met Licent, een groep assurantie tussenpersonen die collectief voordelen afdwingt bij verzekeraars en tegelijkertijd zelfstandig en onafhankelijk blijft werken.

U merkt:

  • Persoonlijker contact
  • Betere voorwaarden
  • Scherpere premies
  • Snellere opmaak en wijziging van uw polis
  • Snellere afwerking van uw schade
  • Betere en meer up-to date kennis
Daarnaast behouden we ons bestaansrecht als regionaal kantoor door de kracht van de Licent groep.

RegioBank

Zelfstandig Intermediair

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. RegioBank kiest ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal. Deze visie past precies bij Deterink bank verzekeringen hypotheken vandaar onze nauwe samenwerking.

Scheiden in Company

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Het is een emotioneel zware tijd en er zullen veel praktische zaken moeten worden opgelost. Er is ineens van alles wat geregeld moet worden en er zijn belangrijke beslissingen te nemen. Als u kinderen heeft rijzen er veel vragen, zoals hoe u de zorg voor de kinderen het beste kunt regelen. Ook wilt u weten of u de woning kunt behouden en hoe uw financiële situatie er na de scheiding uit komt te zien. Hoe wordt alles verdeeld en wie heeft er recht op alimentatie? Wat zijn uw rechten en plichten en hoe zit alles juridisch in elkaar?

Het is een grote puzzel waar u zonder deskundige hulp waarschijnlijk niet uitkomt. Om onze klanten deze hulp te kunnen bieden hebben wij een samenwerking met de scheidingsspecialisten van “Scheiden in Company”. De scheidingsspecialist dan wel mediator fungeert als één loket voor al uw vragen en werkt volgens een gestructureerd en overzichtelijk stappenplan die u samen doorloopt in de verschillende gesprekken. U hoeft de verschillende instanties niet zelf te bezoeken waardoor een heleboel onrust en zorg van u wordt weggenomen en u het overzicht krijgt. Dat is niet alleen prettig maar ook nodig in de turbulente periode van een scheiding.