Met zekerheid de volgende stap nemen

Terug naar overzicht

Bedrijfsovername

Het overnemen van een bedrijf is een grote stap met organisatorische, juridische, fiscale en persoonlijke gevolgen. Onze persoonlijke adviseur helpt je graag om op basis van jouw situatie de mogelijkheden van financiering inzichtelijk te maken.

Groeien met zekerheid

Het is goed te bepalen wat het doel is van de overname en hoe je dit het best kunt bereiken. Dan kunnen we hiervoor ook zo gericht mogelijk adviseren. Niet alleen over omzet, winst en eigen vermogen, maar ook de geschiedenis en processen van het bedrijf.

Het overnemen van een bedrijf is een grote stap met organisatorische, juridische, fiscale en persoonlijke gevolgen. Ook op financieel gebied kan deze stap veel vragen oproepen. Bijvoorbeeld over de financiering van de overname of welke stappen je het beste kunt doorlopen voor een goede overname. In de meeste gevallen is vreemd vermogen nodig om een bedrijf te kopen. Dit betekent niet dat een lening hiervoor het enige middel is. Onze persoonlijke adviseur helpt je graag om op basis van jouw situatie de mogelijkheden van financiering inzichtelijk te maken.

De overname van een bedrijf is te financieren door eigen geld maar ook door middel van een financiering. Het is belangrijk om het doel helder te hebben. Hiervoor is een ondernemingsplan een goed middel om jouw ideeën uit te werken. Onze persoonlijke adviseur kijkt graag met je mee wat op basis van jouw situatie de best passende oplossing is.

Contact

Persoonlijk adviseurs

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.