Hypotheek oversluiten

Terug naar overzicht

Je hypotheek oversluiten

Een hypotheek sluit je voor 20 tot 30 jaar af, terwijl de kans bestaat dat jouw persoonlijke situatie veranderd. Past je huidige hypotheekvorm niet meer bij je? Of is de hypotheekrente verlaagd en wil je lagere maandlasten? Dan kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten. Dit betekent dat je jouw huidige hypotheek vervroegd aflost, om bij een andere hypotheekverstrekker een nieuwe hypotheek af te sluiten.

Houd er rekening mee dat je vaak een zogenaamde boete moet betalen voor het oversluiten van je hypotheek. Wil je vooraf de te verwachten kosten van het oversluiten van je hypotheek weten en je boete berekenen? Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Starter

Hypotheek advies

Wil je weten of het oversluiten van je hypotheek zinvol is in jouw persoonlijke situatie en de eventuele boete berekenen? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Wil je verbouwen of verduurzamen en meer ruimte binnen je hypotheek? Dan kan het interessant zijn om het oversluiten van je hypotheek verder te verkennen of eens te kijken naar een verbouwingshypotheek. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Geen antwoord op je vraag gekregen?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers