Hypotheek wijzigen

Terug naar overzicht

Hypotheekvorm wijzigen

Grote kans dat jij je hypotheek hebt afgesloten voor 20 of 30 jaar. Maar je leven verandert door de jaren heen en een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Betaal je momenteel veel rente, heb je nog een beleggingshypotheek of verandert je persoonlijke situatie waardoor jij d hypotheekvorm wilt veranderen? Dan kan het interessant zijn om te kijken of jij je hypotheek kunt aanpassen en omzetten naar een een andere hypotheekvorm. Aan het einde van de rentevaste periode zitten er geen kosten verbonden aan het wijzigen van je hypotheek.

2020 07 04 60

Hypotheekadvies

Wil jij van hypotheekvorm veranderen en weten welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Of je nu op het punt staat om je eerste huis te kopen of juist op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig om een aantal zaken op een rij te hebben. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Geen antwoord op je vraag gekregen?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers