Ik heb een agrarisch bedrijf

terug naar overzicht

Agrarisch bedrijf

Als agrarisch ondernemer komt er veel op je af. Veranderende wet- en regelgeving is aan de orde van de dag. Je wilt zoveel mogelijk bezig zijn met je bedrijf en alles wat daar dagelijks bijhoort. Onze agrarisch specialist denkt op breed vlak met je mee en voorziet jou van bruikbare tips en oplossingen voor jouw specifieke agrarische onderneming.

Keuzes

Keuzes maken voor de toekomst in de agrarische sector is ingewikkeld. Adviseurs bekijken dit vaak vanuit hun eigen professie. Onze persoonlijk adviseur is zelf jarenlang boer geweest en weet wat jou bezighoudt. Samen op zoek naar de beste oplossing in brede financiële zin, dat is onze kracht.

En dan komt het ineens te koop, dat mooie stuk grond wat grenst aan het huisperceel. Hoe ga je dit financieren? Vaak wordt er alleen gekeken naar de mogelijkheden van de huisbankier, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Onze adviseurs praten jou graag bij over deze mogelijkheden en helpen je met de financieringsaanvraag.

Zakelijke financiering

Het is natuurlijk geweldig dat het bedrijf waar je jarenlang ziel en zaligheid in hebt gestopt, voort wordt gezet door één van je kinderen. Deze stap brengt natuurlijk behoorlijk wat financiële keuzes met zich mee. Onze financieel planners helpen jou graag een degelijk en helder financieel plan op te stellen.

Financiële planning

Je moet er als agrariër niet aan denken dat jouw vee omkomt doordat de stal afbrand. Toch gebeurt het zo af en toe en het zal jouw stal maar zijn. Onze specialisten kijken samen met jou hoe risico's kunnen worden beperkt en welke verzekeringen er uiteindelijk nodig zijn.

Zakelijke verzekeringen

Persoonlijk adviseur

Onze persoonlijk adviseur gaat graag in gesprek om jouw agrarische bedrijf en persoonlijke wensen in kaart te brengen om vervolgens tot een passend advies te komen. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.