Wonen begint bij de keuze voor huren of kopen

Terug naar overzicht

Huis huren of kopen

Wonen begint bij de keuze voor huren of kopen, jij bepaalt hoe flexibel je wilt zijn en of je je woning naar eigen wens wilt kunnen aanpassen. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Zekerheid die bij jou past

Hoeveel onderhoud er nodig is voor de woning die je op het oog hebt en of je in aanmerking komt voor een sociale huurwoning of huurtoeslag bepaalt de financiële oplossing. Het deel van je inkomen dat je kunt besteden aan wonen helpt ook richting te geven of je wilt gaan voor een hypotheek of jaarlijkse huurverhoging.

Wij begrijpen als geen ander dat de financiering van jouw huis moet passen bij de fase waarin jij je bevindt. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Neem contact op

Het kopen van een woning is afhankelijk van jouw situatie en de woningmarkt. Wil je alleen een woning kopen of ga je een woning kopen met je partner. De hoogte van jouw maximale hypotheek is afhankelijk van veel verschillende zaken. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag mee met jouw situatie.

Het huren van een woning brengt veranderingen met zich mee in jou financiële situatie. Jij bepaalt hoe flexibel je wilt zijn en of je je woning naar eigen wens wilt kunnen aanpassen. Daarnaast kun je recht hebben op huursubsidie of een sociale huurwoning. Onze financiële planners denken graag mee met jouw situatie.

Financiële planning

Met je gezin, huis, vakantie en vervoersmiddel wil je zo min mogelijk risico lopen. Door goed te kijken naar jouw situatie of je nu een huis huurt of een woning hebt gekocht, kunnen we samen een helder overzicht maken en kiezen hoeveel risico je zelf kunt en wilt lopen.

Verzekeringen

Persoonlijk adviseurs

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.