Mogelijkheden voor toekomstige uitgaven

Terug naar overzicht

Financiële planning

Met een financieel plan worden de mogelijkheden voor toekomstige uitgaven inzichtelijk gemaakt en kijken we naar de noodzaak om te sparen.

Zekerheid voor de toekomst

Het is belangrijk om stil te staan bij jouw financiële situatie van later. Er zijn veel onzekerheden en voor iedereen is dit verschillend. Neem bijvoorbeeld je inkomen na je werkzame leven of de financiële gevolgen bij het overlijden van je partner. Hoe jouw situatie er in de toekomst uit ziet hangt sterk af van jouw huidige situatie en persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken door middel van een passend advies.

Neem contact met ons op
Eerder stoppen met werken, een verre reis of misschien wel een mooi vakantiehuis kopen. Je hebt er vast wel eens over nagedacht. Een financiële planning geeft inzicht in je inkomsten en uitgaven. Het geeft inzicht in jouw financiële leven, of je optimaal gebruik maakt van de fiscale regelingen en hoe je dit in kunt zetten voor jouw toekomstplannen.
Neem contact met ons op
In de toekomst kunnen zich verschillende scenario’s voordoen. Je kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken, waardoor een deel van je inkomen weg valt. Met een financiële planning krijg je inzicht in wat je nu al kunt doen voor zo’n scenario. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor vermogensopbouw, zodat je geld opzij kunt zetten voor later. We bespreken samen de mogelijkheden en zetten de voor- en nadelen voor jou op een rij.
Neem contact met ons op

Onze adviseurs en specialist

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.