Een financiering passend bij jouw levensfase

terug naar overzicht

Hypotheek

Jouw hypotheek moet passen bij de levensfase waarin jij je bevindt. Het vergt een andere aanpak om je eerste woning te financieren, dan een lening te krijgen voor een verbouwing, nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis.

Wij beantwoorden jouw vragen

Wij vergelijken onafhankelijk meer dan 25 hypotheekverstrekkers. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden voor het vastzetten van de rente. Wij kijken graag samen met jou welke vorm het best bij je past.

neem contact op

Voordelen bij het huren van een woning:

  • In aanmerking komen voor huurtoeslag.
  • Op korte termijn je huurcontract kunnen opzeggen.
  • De verhuurder kan niet zomaar het huurcontract opzeggen.
  • Onderhoudskosten en opstalverzekering zijn voor de rekening van de verhuurder.
Neem contact met ons op

Voordelen bij het kopen van een huis zijn:

  • Een ruime keuze uit veel verschillende soorten huizen.
  • Bij vaste rente blijven de maandlasten gelijk.
  • Het huis is van jou als de hypotheek is afgelost.
  • Je kunt je woning naar eigen wens verbouwen waardoor de woning in waarde kan stijgen.
Neem contact met ons op
Het grote voordeel van aflossen: Je bouwt je eigen vermogen op. Hoe langer je in je huis woont, hoe meer je aflost. Het geld dat je betaalt aan aflossing, samen met de overwaarde, is je vermogen. Dit vermogen kun je in de toekomst gebruiken om bijvoorbeeld een duurder huis te kopen. Het nadeel van aflossen: Bij het aflossen van je hypotheek betaal je iedere maand hypotheekrente en aflossing (en/of premie). Hierdoor zijn je maandlasten hoger dan wanneer je niet aflost. Een nadeel van aflossen kan zijn dat je maandelijks minder te besteden hebt.
Neem contact met ons op
Een groot voordeel van verduurzamen is dat je minder geld kwijt bent aan energielasten en je de natuur een handje helpt. Bij het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van je huis kun je al rekening houden met het energiezuinig maken van je woning.
Neem contact met ons op

Onze adviseurs en specialisten

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.