All-Risk Verzekering

Werw 2020 06 20 6

De voordelen van een all-risk autoverzekering

Heb jij net een nieuwe auto, heeft jouw auto een hoge dagwaarde of ben jij een frequent autogebruiker? Dan kan het slim zijn om je auto optimaal te beschermen met een all-risk autoverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle schade aan je eigen auto, ongeacht de oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan schade door een aanrijding, vandalisme, diefstal of andere onvoorziene gebeurtenissen. Onze adviseurs denken graag met je mee of een all-risk autoverzekering aansluit op jouw persoonlijke situatie en wensen.

Contact

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33 1

Deterink Tubbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 – 623 401

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 14 19 07

Deterink Denekamp

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0541 - 222 592

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33

Deterink Geesteren

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 727 100

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 17 05 24

Deterink Ootmarsum

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 623 401

Afspraak maken

All-risk verzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een all-risk verzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51

Plan een adviesgesprek bij Deterink

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Wat is een All Risk Verzekering?

Een allriskverzekering, ook wel bekend als volledig casco verzekering, biedt de meest uitgebreide dekking voor je voertuig. Het dekt niet alleen schade aan derden, maar ook schade aan je eigen voertuig, ongeacht wie er verantwoordelijk is voor het incident. Dit kan een waardevolle optie zijn voor nieuwe of kostbare voertuigen.

Auto Total Loss, All Risk verzekerd?

Als je auto total loss raakt, kan een allriskverzekering dekking bieden voor de schade. Dit geldt alleen als de oorzaak van het total loss gedekt is onder de polisvoorwaarden van je allriskverzekering. Het is belangrijk om de voorwaarden van je verzekering te controleren om te zien welke gevallen van total loss gedekt zijn.

Tot wanneer ben je All Risk verzekerd?

Je kunt doorgaans een allriskverzekering voor je auto afsluiten zolang deze nog een bepaalde leeftijd heeft, meestal tot maximaal 10 jaar na de aanschafdatum. Na deze periode kunnen verzekeraars ervoor kiezen om alleen nog WA- of WA + beperkt casco dekkingen aan te bieden vanwege de hogere kans op schade en lagere marktwaarde van oudere voertuigen.

Oude auto All Risk verzekerd?

Voor auto's ouder dan 10 jaar kan het moeilijker zijn om een allriskverzekering af te sluiten vanwege de hogere leeftijd en lagere marktwaarde van het voertuig. In veel gevallen bieden verzekeraars alleen nog WA- of WA + beperkt casco dekkingen aan voor oudere auto's vanwege het hogere risico op schade en de lagere waarde van het voertuig.