Inzittendenverzekering

2020 06 08 55

Verzeker jezelf en je passagiers

Als je vaak familieleden, vrienden of collega’s meeneemt in je auto, is het verstandig om een inzittendenverzekering af te sluiten. Een inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering die de inzittenden van een voertuig beschermt bij een ongeval. Krijg je onverhoopt een ongeluk? Dan dekt de inzittendenverzekering zowel de eventuele letselschade als materiële schade die jijzelf of jouw passagiers oplopen.

Contact

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33 1

Deterink Tubbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 – 623 401

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 14 19 07

Deterink Denekamp

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0541 - 222 592

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33

Deterink Geesteren

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 727 100

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 17 05 24

Deterink Ootmarsum

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 623 401

Afspraak maken

Inzittendenverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een inzittendenverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Samen bekijken we jouw persoonlijke situatie om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Waarom heb je een inzittendenverzekering nodig?

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Met een inzittendenverzekering bescherm je jezelf en je mede-inzittenden tegen de financiële gevolgen van een ongeval. Deze verzekering dekt niet alleen de medische kosten, maar ook de financiële impact van blijvend letsel of het overlijden van inzittenden, ongeacht wie schuldig is aan het ongeval. Vooral als er regelmatig mensen bij jou in de auto stappen, ga je met een inzittendenverzekering met zekerheid op weg.

Plan een adviesgesprek bij Deterink

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Inzittendenverzekering wat is dat?

Een inzittendenverzekering is een aanvullende verzekering die dekking biedt voor letsel- en materiële schade aan de bestuurder en passagiers bij een auto-ongeval. Het kan medische kosten, inkomensverlies en andere gerelateerde kosten dekken die niet onder de standaard autoverzekering vallen. Deze verzekering biedt extra financiële bescherming en gemoedsrust voor jou en je passagiers tijdens het rijden. Het is belangrijk om de voorwaarden van de inzittendenverzekering goed te begrijpen om te weten welke gevallen en kosten gedekt zijn.

Inzittendenverzekering wel of niet nodig?

Het afsluiten van een inzittendenverzekering is geen wettelijke verplichting, maar het kan wel extra bescherming bieden. Deze verzekering dekt letsel- en materiële schade aan de bestuurder en passagiers bij een ongeval. Of je een inzittendenverzekering nodig hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en voorkeuren, evenals de dekking die je al hebt via andere verzekeringen, zoals je zorgverzekering of de WA-verzekering van je auto.

Inzittendenverzekering Huurauto

Bij het huren van een auto kan het verstandig zijn om een inzittendenverzekering af te sluiten. Hoewel verhuurbedrijven meestal een basisverzekering aanbieden, kan een aanvullende inzittendenverzekering extra bescherming bieden voor jou en je passagiers bij een ongeval. Het geeft gemoedsrust en dekking voor medische kosten en letselschade.