Fietsverzekering

2020 06 29 42

Voor wie is een fietsverzekering?

Hecht je waarde aan jouw fiets? Dan kun je ervoor kiezen om een fietsverzekering af te sluiten. Met een fietsverzekering bescherm je jouw fiets tegen diefstal of schade door vandalisme, weersomstandigheden en ongevallen. Zo heb jij in geval van onverwachte gebeurtenissen de financiële zekerheid dat je jouw fiets kunt repareren of vervangen zonder grote kosten.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33 1

Deterink Tubbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 – 623 401

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 14 19 07

Deterink Denekamp

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0541 - 222 592

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33

Deterink Geesteren

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 727 100

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 17 05 24

Deterink Ootmarsum

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 623 401

Afspraak maken

Fietsverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een fietsverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Of het nu gaat om een e-bike of bijvoorbeeld een racefiets, samen bekijken we de waarde van je fiets om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

E-bike verzekering

Een elektrische fiets is meestal een stuk kostbaarder dan een gewone fiets en daardoor vaker het doelwit van dieven. Heb je een elektrische fiets in je bezit? Dan kun je een speciale e-bike verzekering afsluiten. Met deze verzekering bescherm je jouw fiets en de elektrische componenten tegen schade en diefstal.

Racefietsverzekering

Een racefiets is vaak een kostbaar bezit. Wordt je racefiets gestolen of heb je schade aan (onderdelen van) je fiets? Dan dekt een racefietsverzekering de kosten. Mocht je ook eventuele accessoires, trainings- en wedstrijduitrusting willen verzekeren, kun je hiervoor een aanvullende dekking afsluiten.

Plan een adviesgesprek bij Deterink

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen Fietsverzekering

Bij het afsluiten van een verzekering wil je zeker weten dat deze aansluit op je behoeften. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste dekking kiest voor jouw persoonlijke situatie, hebben we informatie over een annuleringsverzekering voor je op een rij gezet.

Fiets gestolen verzekering

Een fiets gestolen verzekering biedt dekking in het geval dat je fiets wordt gestolen. Het kan zowel voor gewone fietsen als voor elektrische fietsen gelden. Met deze verzekering kun je financiële bescherming krijgen om de kosten van het vervangen van je gestolen fiets te dekken.

Voorwaarden Fietsverzekering

Voordat je een fietsverzekering afsluit, is het essentieel om de voorwaarden van de verzekering goed te begrijpen. Let op zaken als dekking voor diefstal, schade en pechhulp, evenals eventuele uitsluitingen of beperkingen. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt voordat je akkoord gaat met de polisvoorwaarden.

Tweedehands Fietsverzekering

Het is mogelijk om ook tweedehands fietsen te verzekeren. De kosten van de verzekering kunnen variëren afhankelijk van de waarde van de tweedehands fiets en de gekozen dekking. Vergelijk verschillende opties om de beste verzekering te vinden die past bij jouw tweedehands fiets en budget.

Kosten Fietsverzekering

De kosten van een fietsverzekering kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals het type fiets, de waarde van de fiets, je locatie en de dekking die je kiest. Meestal zijn de premies voor een fietsverzekering redelijk laag, maar het is belangrijk om de polisvoorwaarden goed te bekijken om te begrijpen wat wel en niet gedekt is.