Reisverzekering

Gaddafi rusli 2ue Un L4 Ck V8 unsplash

De financiële zekerheid van een reisverzekering

Ga je backpacken, de wereld overvliegen of gewoon een weekendje weg? Met een reisverzekering kun jij jezelf financieel beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens je reis. Denk aan het verliezen van je bagage, medische noodgevallen in het buitenland, annuleringen of andere ongemakken.

Een van onze persoonlijk adviseurs denkt graag met je mee over de reisverzekering die aansluit op jouw reisplannen.

Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Neem contact met ons op.

Wij brengen jouw situatie in kaart.

Je ontvangt een advies op maat.

We checken jouw situatie jaarlijks.

Wij zijn bij jou in de buurt

Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33 1

Deterink Tubbergen

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 – 623 401

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 14 19 07

Deterink Denekamp

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0541 - 222 592

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 15 26 33

Deterink Geesteren

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 727 100

Afspraak maken
Whats App Image 2024 07 04 at 17 05 24

Deterink Ootmarsum

Vandaag open tot 17.00
Bel naar 0546 - 623 401

Afspraak maken

Reisverzekering afsluiten

Voor het afsluiten van een reisverzekering gaat een van onze adviseurs met je in gesprek. Of je nu een wereldreis wilt maken of een korte vakantie in het vooruitzicht hebt, samen bekijken we jouw reisplannen om tot een passende verzekering te komen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt.

2020 08 13 51
Text

Doorlopende reisverzekering

Ga je meerdere keren per jaar eropuit? Dan kan een doorlopende reisverzekering een passende optie zijn. Je betaalt één premie voor het hele jaar en bent doorlopend verzekerd tegen medische kosten in het buitenland, verloren bagage, annuleringen en andere omstandigheden. Ongeacht hoe vaak je op reis gaat. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het afsluiten van een aparte verzekering voor elke reis.

Kortlopende reisverzekering

Wanneer je af en toe op vakantie gaat, kun je een kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze verzekering sluit je af voor één specifieke reis en is ideaal voor een kort uitstapje, een weekendje weg of een vakantie waarvoor je tijdelijke dekking nodig hebt. Bij het afsluiten van een kortlopende reisverzekering selecteer je jouw reisperiode en de gewenste dekking. Denk bijvoorbeeld aan een aanvullende wintersportdekking of een dekking voor avontuurlijke activiteiten.

Plan een adviesgesprek bij Deterink

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Reisverzekering voor je auto

Als je een roadtrip gaat maken of op vakantie gaat met de auto, kan een reisverzekering voor je auto het overwegen waard zijn. Krijg je tijdens je reis autopech? Dan ben je verzekerd tegen schade aan je auto als gevolg van een ongeval, diefstal, vandalisme of andere onvoorziene gebeurtenissen. Ook helpt de verzekering je met noodreparaties of het regelen van slepen naar de dichtstbijzijnde garage. Zo voorkom je dat autopech jouw reisplannen verstoren.