Verminder de risico’s van jouw gezin

Terug naar overzicht

Gezin

Er komt financieel veel kijken bij jou en je gezin. Binnen een gezin verandert er door de jaren veel en dat brengt risico’s met zich mee. Financiële zekerheid geeft de vrijheid om te kunnen leven en genieten met je gezin zoals jullie willen.

Zekerheid die bij jullie past

Er komt financieel veel kijken bij jou en je gezin. Door gezinsuitbreiding verandert er sociaal, emotioneel maar ook financieel een hoop. Kinderen kosten nu eenmaal geld. Probeer ook vooruit te denken. Bijvoorbeeld een plan om de kinderen te kunnen laten studeren. Houd rekening met de gevolgen van het leenstelsel voor jullie kinderen en voor jullie als ouders.

Dankzij onze ervaring in de financiering en risico’s die komen kijken bij een gezin, kunnen we jullie voorzien van de juiste hints, tips en oplossingen. Neem contact op met jullie persoonlijke adviseur.

Neem contact op

Dankzij Zilvervloot wordt sparen voor je kind beloond. Terwijl je kind opgroeit, zet je een mooi bedrag opzij. Naast Zilvervloot Sparen kun je jouw kind met JongWijs helpen om te leren wat goed sparen en verstandig uitgeven is. JongWijs is een speciaal pakket dat meegroeit met je kind. Onze persoonlijk adviseur kijkt graag naar de mogelijkheden die je hebt om te sparen voor je kinderen.

Bank

Ziekte, een ongeluk, conflict of overlijden zijn situaties die voor vervelende financiële gevolgen kunnen zorgen. Het is goed om te weten welke risico’s er zijn en welke je graag zou willen verzekeren.

Verzekeringen

Kinderen kosten nu eenmaal geld. Probeer ook vooruit te denken. Bijvoorbeeld een plan om de kinderen te kunnen laten studeren. Om je kind financieel te ondersteunen met bijvoorbeeld een studie of het kopen van een eigen woning zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan vrijstellen en wat dit betekent voor jullie vermogenspositie. Onze persoonlijke adviseur gaat graag met jou in gesprek om te zien wat het beste voor jouw situatie werkt om de gewenste doelen te behalen.

Financiële planning

Persoonlijk adviseurs

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.