Hypotheekkosten berekenen

Terug naar overzicht

Bereken je maandlasten

Van een annuïteitenhypotheek tot aan een lineaire hypotheekvorm, bijna elke hypotheek sluit je af voor een looptijd van 20 of 30 jaar. Logisch dat je vooraf meer duidelijkheid wilt en je maandelijkse lasten wilt uitrekenen. Om jou alvast wat financiële zekerheid te bieden, hebben we een calculator ontwikkeld. Met de calculator kun je eenvoudig je aflossing berekenen.

Hieronder kun jij je netto hypotheeklasten uitrekenen en zien wat financieel de impact is van de maandelijkse aflossing van je hypotheek. Heb je naar aanleiding van een berekening behoefte aan persoonlijk advies? Onze adviseur gaat graag met jou in gesprek en denkt mee met jouw persoonlijke situatie.

Maandelijkse hypotheeklasten berekenen

De calculator is op basis van een annuïteitenhypotheek met een looptijd van 30 jaar en een rentevaste periode van 20 jaar. Peildatum rentestanden april 2023.

Gewenst hypotheekbedrag

€ 0,-

Bruto maandlasten

€ 0,-

Meer weten?

Wij helpen je graag verder. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Hypotheek berekenen

Online oriëntatiegesprek

Ben je benieuwd hoe Deterink je kan helpen in jouw situatie? In een online oriëntatiegesprek maken we graag (gratis) kennis met elkaar. Zo leer jij jouw persoonlijk adviseur alvast kennen en kunnen wij meedenken met jouw situatie.

Hypotheken 01
2020 06 08 32

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie of meer informatie over de mogelijke maandlasten? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.

Waarom een adviesgesprek bij Deterink?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

3084

klanten geholpen een hypotheek te vinden

17

deskundige adviseurs van Deterink

9.7

als beoordeling van onze klanten