Over Deterink Financieel Advies

Het gemak van persoonlijk advies

Bij Deterink weten we dat zekerheid heel persoonlijk is. Daarom willen we je graag beter leren kennen.

Onze persoonlijke adviseurs zijn hiervoor jouw vaste aanspreekpunt.

Maak een afspraak

Oprechte zekerheid maken we samen

Door samen te kijken naar jouw situatie brengen we de financiële risico’s in beeld. We maken een helder overzicht en spreken af welke risico's je zelf kunt en wilt lopen en wat er uiteindelijk verzekerd moet worden. Door onze jarenlange ervaring en goede onafhankelijke samenwerking met verzekeraars, banken en inkooporganisaties, weten wij welke oplossingen en producten bij je passen. Zo krijg jij de zekerheid die je verdient.

Oprechte zekerheid maken we samen

Door te kijken naar het leven achter de risico’s

Deterink biedt het gemak van financieel advies met een persoonlijk aanspreekpunt. Jouw unieke leven is de basis voor onze werkzaamheden. Door te investeren in lange vertrouwensrelaties kennen we onze klanten en dat is nodig om een passend advies te kunnen geven.

Door te kijken naar het leven achter de risico’s

Zekerheid gemaakt voor het leven

Jouw leven is uniek en verandert door de jaren heen. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weten wij wie je bent, in welke levensfase je zit en wat je belangrijk vindt.

Zekerheid gemaakt voor het leven
Partner

Licent is een coöperatie van onafhankelijke assurantieadviseurs, waarbij Deterink sinds 2008 is aangesloten. Als groep dwingt Licent collectief voordelen af bij verzekeraars. Tegelijkertijd kunnen wij volledig zelfstandig en onafhankelijk adviseren. Met deze samenwerking staan we sterker en ben jij altijd verzekerd van het juiste advies.

meer over Licent
Partner

Sinds de oprichting in 1991 kun je bij Deterink terecht voor betalen en sparen. Met onze RegioBank locaties in Tubbergen, Denekamp en Geesteren bieden wij alle moderne begrijpelijke bankproducten mét het gemak van een persoonlijk adviseur van Deterink. Jij bepaalt zelf hoe je de bankzaken regelt, online of gewoon ouderwets geld storten of opnemen aan de balie, het kan bij ons allemaal!

meer over RegioBank

Deterink Financieel Advies

Met 30 jaar ervaring zijn wij gegroeid, hebben we onszelf vernieuwd en gespecialiseerd. Het belangrijkste is voor ons altijd overeind gebleven. Oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is.

Neem contact met ons op