Alles delen, ook de kosten en de risico’s

Terug naar overzicht

Wij gaan samenwonen

Samenwonen betekent alles delen, ook de kosten en de risico’s. Financiële zekerheid geeft jullie de vrijheid om samen te leven zoals jullie dat willen.

Zekerheid die bij jou past

Samenwonen heeft gevolgen voor jouw financiële situatie. Denk aan het delen van de kosten van woning, gas, water, elektriciteit, boodschappen en het huishouden. Het is mogelijk afspraken vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Samenwonen heeft ook gevolgen voor bijvoorbeeld je testament en pensioenopbouw.

Dankzij onze ervaring in de financiering en risico’s die komen kijken bij het samenwonen, kunnen we jou voorzien van de juiste hints, tips en oplossingen. Neem contact op met jouw persoonlijke adviseur.

Neem contact op
Samenwonen heeft gevolgen voor jullie financiële situatie. Denk aan het delen van de kosten van woning, gas, water, elektriciteit, boodschappen en het huishouden.
Financiële planning
Het is belangrijk om alles gezamenlijk vast te leggen, gezien je anders voor de wet alleenstaand blijft. Onze persoonlijke adviseur gaat graag met jullie in gesprek om samen een overzichtelijk te maken hoe jullie zo min mogelijk risico lopen.
Verzekeringen
Het is mogelijk je relatie vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap.

Persoonlijk adviseurs

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.