Hypotheken

Voor elke situatie een passende hypotheekvorm

Terug naar overzicht

Hypotheken

Sta je op het punt om je eerste huis te kopen, of ben je juist op zoek naar een tweede hypotheek voor een vakantiewoning? Elke situatie kent een passende hypotheekvorm.

Er zijn verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden voor het vastzetten van de rente. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

2020 08 13 22

Hypotheekvorm kiezen

Weet je welk type financiering past bij jouw persoonlijke situatie en wil je een hypotheek aanvragen of iets wijzigen? Of wil je juist meer informatie over een bepaalde hypotheekvorm? Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Benieuwd naar jouw maximale hypotheek of jouw maandlasten?

Met onze berekentool krijg je inzicht in je maximale hypotheek of maandlasten.

icon-calculator

Online oriëntatiegesprek

Ben je benieuwd hoe Deterink je kan helpen in jouw situatie? In een online oriëntatiegesprek maken we graag (gratis) kennis met elkaar. Zo leer jij jouw persoonlijk adviseur alvast kennen en kunnen wij meedenken met jouw situatie.

2020 06 08 8

Waarom een adviesgesprek bij Deterink?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers

Onze mensen

Bij Deterink willen we oprechte zekerheid bieden waar jij geen omkijken naar hebt en op terug kunt vallen wanneer het nodig is. Als financieel adviseurs willen wij je helpen het financiële leven te leiden dat jij wilt.