Deterink hoofdsponsor Dom Verdan Loop

6498c38922d629375f31148f 20230625 09 35 59 p 1600

Deterink is sinds 2017 hoofdsponsor van de Dom Verdan Loop. Wij vinden het belangrijk dat mensen bewegen en in beweging blijven. Voor ons is dit een mooie manier om hier een bijdrage aan te leveren.

 

Dom Verdan Loop

Dom Verdan Loop is een hardloop event dat jaarlijks wordt gehouden in Reutum. Daarvoor mag je vroeg uit de veren, om in de stilte van de vroege ochtend op een sportieve manier te genieten van de serene rust in de ontwakende natuur. De start en finish bevinden zich op het Kuierplein bij de R.K. kerk in hartje Reutum met een heerlijk lopend ontbijtbuffet.

Voor de hardlopers zijn er drie mogelijkheden; vijf kilometer, tien kilometer en het koningsnummer, de Halve Marathon. Elke afstand kent zijn eigen bijzonderheden. Zo vormt de tien kilometer de start van het evenement, wanneer de deelnemers aan deze afstand vertrekken om klokslag 07.00 uur. Het koningsnummer, de Halve Marathon is een glooiende route die zich hoofdzakelijk in het gebied tussen Reutum, Vasse en Ootmarsum afspeelt. De vijf kilometer is een snel parcours waarbij de HH. Simon en Judas kerk geen moment uit het oog wordt verloren.

Groeiende kidsrun

En dat het met de toekomst van de Dom Verdan Loop wel goed zit werd nog eens onderstreept tijdens de groeiende Kidsrun. Meer dan honderd kinderen strijden in diverse leeftijdsklassen om de bekers. Dwars door het dorp liepen de kinderen rondjes-om-de-kerk van vijfhonderd meter.

Meer dan hardlopen

De Dom Verdan Loop biedt meer dan hardlopen. Voor wandelaars is er een prachtige route van tien kilometer in het buitengebied van Reutum uitgezet. Voor alle lopers staat het kenmerkende lopend ontbijtbuffet op het Kuierplein klaar waarbij wij als hoofdsponsor zowel deelnemer als toeschouwer van een lekker bakje koffie voorziet.

Wij zijn super trots dat we onze naam aan de Dom Verdan Loop mogen verbinden”

Super trots

Wij steunen de Dom Verdan Loop omdat het mensen bij elkaar brengt en laat zien wat voor mooie dingen je met elkaar kunt bereiken in een klein dorp als Reutum.

Wij zijn super trots dat we onze naam aan de Dom Verdan Loop mogen verbinden”, aldus Jean Paul Deterink.

Meer informatie over de Dom Verdan Loop