Deterink meest klantgerichte financieel advieskantoor van Overijssel!

nieuws van 2 september

Deterink meest klantgerichte financieel advieskantoor van Overijssel!

Deterink is door prominente vakgenoten en een uit deskundigen bestaande jury gekozen als meest klantgerichte en professionele financieel advieskantoor van Overijssel!

De “Advies Award” is een erkenning voor het leveren van excellent financieel advies aan consumenten en bedrijven. Het is een jaarlijkse prijs voor onafhankelijke financieel advieskantoren die boven het gemiddelde uitstijgen, opvallen met hun advieskracht en hun klanten echt meerwaarde bieden. De prijs wordt georganiseerd door het vakblad VVP. Excellente advieskantoren kunnen door ‘spotters’ in de branche genomineerd worden. De jury bestaat uit 6 deskundigen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben en de kwaliteit van de advieskantoren vakkundig toetsen. Voor meer informatie kijk op https://adviesawards.nl/.

“Deterink is opgevallen doordat zij hun klanten echt kennen, snel optreden bij calamiteiten, klanten behoeden voor financiële misstappen en helpen hun zakelijke en persoonlijke (financiële) dromen waar te maken” aldus jurylid Edwin Bosma.

Jean Paul Deterink “Het is geweldig om van vakgenoten een erkenning te krijgen. Elke dag staan we vol passie en plezier klaar voor onze klanten. Deze “Advies Award” is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn en op deze manier door moeten gaan. Ik ben vooral trots op mijn collega’s! Stuk voor stuk mensen met het hart op de goede plek die door het vuur gaan voor hun klanten. Dit, samen met vertrouwen wat klanten ons geven hun financiële zaken te regelen, maakt mij een zeer gelukkig mens”.