Een welkome bijdrage aan de woningbehoefte in Tubbergen

nieuws van 9 november

Een welkome bijdrage aan de woningbehoefte in Tubbergen

De ontwikkeling van de 20 woningen aan de Industriestraat voorziet in de grote behoefte van starters. Alle woningen zijn energieneutraal en worden onder andere voorzien van een lucht- warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en uitstekende isolatie. Daarmee is jouw nieuwe woning klaar voor de toekomst.

Daarnaast worden de woningen voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur en mooi sanitair met tegelwerk. In de circa tien meter diepe tuin komt een houten berging te staan. Via een achterpad zijn de woningen te bereiken.

Informatieavond op 14 november 2022

Op maandagavond 14 november a.s. wordt er bij ’t Oale Roadhoes in Tubbergen een bijeenkomst georganiseerd voor alle belangstellenden voor het nieuwbouwplan. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en rond 19.30 uur gaan we starten met de presentatie.

Tijdens de avond wordt meer informatie met jullie gedeeld over het plan. Naast Koopman Vastgoed en Weusthuis Makelaardij zullen er ook een aantal collega’s van Deterink aanwezig zijn om jullie te voorzien van informatie over de financiering en over belangrijke juridische en fiscale zaken tijdens het aankopen en laten bouwen van een nieuwbouwwoning.

Heb je interesse in een woning op het nieuwbouwplan? Dan adviseren wij jou om alvast te kijken naar de financieringsmogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid om een korte financiële check voor je uit te voeren, zodat jij weet waar je aan toe bent. We gaan hierover graag met je in gesprek tijdens de informatieavond. Wil je al eerder een financiële check, neem dan contact op met een van onze persoonlijke adviseurs of gebruik van de volgende link:

https://www.deterink.nl/advies/hypotheekadvies

De start van de verkoop staat gepland voor begin december 2022. Tijdens de informatieavond zal hier verdere informatie over worden gegeven. Wil je bij de informatieavond aanwezig dan vragen wij jou om je op te geven. Via de volgende link kun je dat doen:

www.weusthuismakelaardij.nl/industriestraat