Vooruit kijken voor financiële zekerheid

Terug naar overzicht

Zakelijke financiering

Als ondernemer moet je aan veel zaken denken. Je wil zoveel mogelijk vooruit kijken, zodat je financieel zekerheid hebt voor jezelf, je werknemers en het voortbestaan van jouw onderneming.

Jouw onderneming

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om over de financiering en de risico’s van je ondernemen te praten. Daarom heb je bij Deterink één vast aanspreekpunt en helpen we om het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Neem contact met ons op
Een bedrijfshal, een grote ruimte voor opslag en het werkterrein van je bedrijf. Het kan nodig zijn om je groeiplannen te realiseren. Voor het kopen van een bedrijfspand is vaak een financiering nodig. Wij vergelijken verschillende partijen en kijken welke mogelijkheid het best bij jouw onderneming past.
Neem contact met ons op
Als ondernemer wil je graag investeren en doorgaan met ondernemen. Hiervoor is liquiditeit benodigd. Ook hiervoor zijn verschillende financieringsmogelijkheden mogelijk.
Neem contact met ons op
Investeringen gaan vaak ten laste van het werkkapitaal. Afhankelijk van de situatie van jouw onderneming kan dit wel of niet verstandig zijn. Tegenwoordig kun je ook machines of andere bedrijfsmiddelen leasen. Het voordeel hiervan is dat je werkkapitaal gelijk blijft.
Neem contact met ons op
Als ondernemer loop je over van ideeën die je wilt gaan uitvoeren en daar ben je dan ook veel mee bezig. Deze ideeën moeten worden uitgewerkt in een ondernemingsplan en daarbij komen ook de financiën aan bod. Wij helpen jou graag om jouw ondernemingsplan vorm te geven.
Neem contact met ons op

Onze adviseurs en specialisten

Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw situatie in kaart te brengen, je ondernemersplan vorm te geven en een persoonlijk advies te bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.