Risico’s inperken voor jouw onderneming

Terug naar overzicht

Zakelijke verzekeringen

Als ondernemer loop je risico’s. Sommige van deze risico’s kun je zelf dragen maar sommigen zijn niet op voorhand in te schatten. Daarom is het goed om met een specialist in gesprek te gaan om te bepalen of deze risico’s afgedekt moeten worden.

Risico's afdekken

Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om over de financiering en de risico’s van jouw onderneming te praten. Daarom heb je bij Deterink één vast aanspreekpunt en helpen we om het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Neem contact met ons op
Schades zoals brand, storm of diefstal kunnen ervoor zorgen dat je bedrijf tijdelijk stil komt te liggen. De kosten lopen vaak gewoon door. Laat je daarom informeren en adviseren omtrent preventiemaatregelen en risico’s.
Neem contact met ons op
Als ondernemer kun je bij geschillen met afnemers zomaar in een moeilijke zaak terecht komen. Bij een geschil is het daarom fijn om onafhankelijk advies te kunnen inwinnen of over rechtshulp van deskundigen te kunnen beschikken.
Neem contact met ons op
Wanneer je personeel in dienst hebt kan het voorkomen dat je medewerkers door ziekte of een ongeval niet meer kunnen werken. Als werkgever ben je dan verplicht het loon door te betalen. Afhankelijk van je situatie kunnen hier risico’s en gevolgen aan kleven. Het is goed om dit met je specialist door te spreken.
Neem contact met ons op
Als ondernemer ben jij verantwoordelijk voor de schade die jij of je medewerkers veroorzaken. Kosten voor de aansprakelijkheidsschade of schade aan je bedrijfspand kunnen hoog oplopen.
Neem contact met ons op
Je hebt als ondernemer geen recht op de werknemersverzekeringen zoals jouw werknemers daar wel recht op hebben. Het is daarom belangrijk om hier goed over na te denken.
Neem contact met ons op

Onze adviseurs en specialisten

Er zijn nog vele andere risico’s die je als ondernemer kunt lopen, afhankelijk van jouw specifieke situatie. Onze risico- en verzekeringsspecialisten kunnen samen met jou de risico’s in kaart brengen en daarbij de best passende preventie- en verzekeringsoplossing bieden. Bel ons voor een afspraak of kom bij ons langs.