Hypotheek aflossen

Terug naar overzicht

Je hypotheek aflossen

Een hypotheek is een vorm van een lening. Het geleende bedrag dien je binnen een looptijd van vaak 20 of 30 jaar terug te betalen. Dit heet aflossen. Je kunt er ook voor kiezen om meer af te lossen dan het maandelijks afgesproken bedrag. Je gaat dan versneld, vervroegd of extra aflossen op je lening. Bij veel hypotheken kun je per jaar tot 10% vergoedingsvrij aflossen.

Fotoselectie 010 1

Hypotheek advies

Het hangt af van je persoonlijke situatie en het type hypotheek of het verstandig is of niet om je hypotheek versneld af te lossen. Zo kan er een verschil zitten tussen het extra aflossen bij een aflossingsvrije hypotheek en een annuïteitenhypotheek. Onze adviseur gaat graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw behoeften en situatie in kaart te brengen. Wij verdiepen ons in jouw leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin jij je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons jou terugbellen.

Een passende hypotheek

Elke situatie kent een passende hypotheekvorm. Wil je na het vervroegd aflossen van je hypotheek toch een nieuwe hypotheekvorm afsluiten? Dan is het handig om een aantal zaken op een rij te hebben. Om tot een advies te komen dat bij jou past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je bij het berekenen van jouw hypotheek(rente) en beantwoorden we mogelijke vragen.

Geen antwoord op je vraag gekregen?

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Een hypotheek passend bij jouw levensfase
  • Wij vergelijken onafhankelijk 25 hypotheekverstrekkers